arrow_drop_up arrow_drop_down

LinkedIn Profiel Handleiding

Na het gebruiken van de tips in de handleiding heb je een LinkedIn profiel wat klanten aantrekt en genereert!

  • Trigger emotie met jouw profiel zodat een gesprek op gang wordt gebracht 
  • Straal autoriteit uit als expert in jouw markt
  • Maak een professioneel maar toch toegankelijk profiel - we zijn allemaal maar mensen 
  • Wat moet je WEL op je profiel zetten
  • Wat moet je vooral NIET op je profiel zetten

 Ik heb nu echt een betere titel, maar ook eens de tijd genomen om dan eindelijk die omschrijving eens aan te passen. Thnx dus voor het  even wakker schudden! 

Daniel Hoppener

Mijn naam is Pepijn Hufen en ik ben online marketeer. Toen ik startte als freelancer zonder groot netwerk moest ik opzoek naar mijn eerste klanten. Ik had geen budget om te adverteren, maar ik had wel tijd en de wil om er alles aan te doen om die eerste klanten te krijgen. 


Ik heb LinkedIn kunnen inzetten om klanten te krijgen en om snel financiële stabiliteit te krijgen. Alle druk viel van mijn schouders af... 

Het afgelopen jaar kreeg ik zoveel vragen over LinkedIn dat ik besloot LinkedStrategie.nl te starten. Met LinkedInStrategie laat ik mijn expertise over Facebook, Instagram en LinkedIn samenkomen. 


LinkedIn is een zeer krachtig platform en stelt professionals instaat om waardevolle relaties op te bouwen met je connecties waar samenwerkingen uit voort kunnen komen. 


Mijn missie is om minimaal 10.000 professionals te helpen om op een plezierige manier nieuwe business te krijgen door middel van Facebook, Instagram en LinkedIn.


Maar om dit te kunnen doen heb je natuurlijk wel een goed profiel nodig. Zullen we daar is mee starten?

Inge de Jong

Eigenaar Eventic

Suuuuuper goed!

Deze LinkedIn Profiel Handleiding heeft een logische opbouw met goede voorbeelden! 

Maak een blijvende impact met jouw LinkedIn profiel

Wist je dat jouw LinkedIn profiel vaak één van de eerste zoekresultaten in Google is wanneer iemand op jouw naam zoekt? Reden genoeg om een FANTASTISCH LinkedIn profiel te hebben!