Page content

Hoe exporteer ik mijn LinkedIn connecties?

Het exporteren van je LinkedIn connecties kan waardevol zijn om een goed overzicht te krijgen. Gegevens zoals titel, bedrijfsnaam en de datum van de connecties kan je er allemaal in terug vinden.

Sinds begin 2019 krijg je niet meer de email-adressen van LinkedIn gebruikers. Desalniettemin kan je met wat hulp van bijvoorbeeld Hunter.io toch vaak een mailadres vinden.

Let op: onder aan deze post doe ik het ook in een video voor!

Stap 1. Ga naar ‘Mijn Netwerk’ en klik ‘Alles beheren’

LinkedIn connecties exporteren

Stap 2. Klik op ‘Alles weergeven’ onder uw connecties

LinkedIn connecties exporteren

Stap 3. Klik rechtsboven op Gesynchroniseerde en geïmporteerde contacten beheren

LinkedIn connecties exporteren

Stap 4. Klik onder ‘Geavanceerde acties’ op ‘Contacten exporteren’

LinkedIn connecties exporteren

Stap 5. Selecteer ‘Connecties’ en klik op ‘Archief aanvragen’

LinkedIn connecties exporteren

Video tutorial

Comment Section

0 reacties op “Hoe exporteer ik mijn LinkedIn connecties?

Plaats een reactie