Page content

Hoe pas in mijn LinkedIn profiel URL aan?

LinkedIn biedt gebruikers de mogelijkheid zijn of haar profiel-URL aan te passen.

Stap 1.

Ga naar je eigen profiel door op het ‘ik’ pictogram te klikken bovenaan in de balk.

Stap 2.

Als je op je eigen profiel bent klik dan op het pennetje!

LinkedIn profiel

Stap 3.

Scrol vervolgens naar beneden naar contactgegevens.

LinkedIn contactgegevens

Stap 4.

Klik vervolgens op je profiel-URL

LinkedIn Profiel-URL

Stap 5.

Klik nu op het pennetje naast je profiel-URL (mijn URL is al veranderd, als dit bij jou nog niet het geval is zie je hier een reeks aan cijfers).

Stap 6.

Wijzig nu je URL, zet hier bijvoorbeeld je voor- en achternaam in.

LinkedIn Profiel-URL

Comment Section

0 reacties op “Hoe pas in mijn LinkedIn profiel URL aan?

Plaats een reactie